Tőserdő Autóskemping

Szállásodat a szallas.hu oldalon előre lefoglalhatod!

klikk ide

NTAK szám: KE20010569

A lakiteleki Autóskempingben 3 hektár gondozott, ligetes, parkosított területünkön várjuk vendégeinket a Tősfürdővel szemben. A kempingben egy négyágyas, valamint 15 db 2+1 ágyas komfort nélküli faházba, közös vizesblokkal és főzőhelyiségekkel várjuk az egyéni vendégeket és a csoportokat. Sátorhelyeink száma szinte korlátlan, emellett 30 lakókocsi vagy lakóautó kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Kempingünk készséggel vállalkozik csoportos (osztálykirándulások, táborok, családi-, baráti- és vállalati összejövetelek, találkozók) rendezvények megtartására is.

A Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában, Tőserdőn, a Tősfürdőtől 50 m-re fekszik kempingünk. 200 m-re a Holt-Tisza, (horgászási és csónakázási lehetőséggel) és a gyönyörű Tőserdő várja az idelátogatókat. 30 km-es körzeten belül elérhető Kecskemét, Kiskunfélegyháza, valamint a tiszakécskei és a cserkeszőlői élményfürdő.

Igény szerint programot is biztosítunk a kempingben elszállásolt csoportoknak, osztályoknak: kézműves foglalkozásokat, sportvetélkedőket, lovaglást, túravezetést, Lakitelek nevezetességeinek megtekintését (Pulai Gyűjtemény, Lakitelek Népfőiskola), de kirándulásokat is szervezünk a környékre (Tiszakürti Arborétum, tiszaalpári Árpád-kori emlékek és kosárfonók). Emellett van lehetőség bográcsozni, szalonnát sütni és tábortüzet gyújtani.

 

 

* Ágynemű huzat bérlése nem kötelező, ezt a díjat csak azoknak kell megfizetni, akik nem mondják le előre, vagy bérelni szeretnének.

** Parkolás a szállóvendégek részére ingyenes. A vendégekhez érkező látogatók, illetve a buszok számára kell megfizetni a díjat, amennyiben a kemping területén kívánnak parkolni.

*** A Tősfürdő csak szezonálisan üzemel, így ennek figyelembevételével tudunk kombinált árat biztosítani.

Hosszútávú tartózkodás esetén (20 nap fölött) 10 % kedvezmény

Hosszútávú tartózkodás esetén (egész szezonban) 15 % kedvezmény