Hírek, aktualitások

A pénteki - június 23-i - vihar sajnos nem csak áramkimaradást, hanem gépészeti problémákat is okozott a fürdőben. A probléma feltárása folyik, igyekszünk minél hamarabb megoldást találni, és kinyitni! 

Tőserdő facebook oldalán folyamatosan tájékoztatjuk Önöket! 

2023. 06.25. 

A Kiskunsági Nemzeti Park, mint tulajdonos ideiglenesen lezárta a Holt-Tisza parton levő kilátót, annak veszélyes állapota miatt.
Kérjük megértésüket!

 

A lakiteleki beruházás szervesen kapcsolódik a megye turisztikai arculatához

Megkezdődött az Ökoturisztikai Központ kialakítása Tőserdőn. A fejlesztési projekt célja, hogy minél változatosabb és izgalmasabb programokat kínáljanak a Holt-Tiszához látogatóknak.


 

Lakitelek és Bács-Kiskun megye egyik turisztikai és idegenforgalmi gyöngyszeme a Tőserdő.

A Holt-Tisza partja közkedvelt kikapcsolódási pont egész évben. A nyár izgalmas és színes programjai után a szezon vége is tartogat érdekességeket és talán még színesebbnek mondható, ha csak a természet gyönyörű köntösét nézzük, már csak azért is.  A csónakkölcsönző iránt igen nagy volt az érdeklődés, horgászok, csoportok és az ide látogató turisták körében a nyár folyamán, de a horgászat egész évben aktuális elfoglaltság a természet szerelmeseinek.

A távlati tervek igen nagyszabásúak Tőserdőben, sok-sok látvány és kényelmi elem megvalósítását, megújítását tervezik az elkövetkezendő időszakban. A Tőserdő minden évszakban nagyon szép arcát mutatja az oda érkezőknek, a kikapcsolódni vágyóknak! Most az őszi színkavalkád következik, kiránduljanak a színpompás Tőserdőben!

 

 

Szeptember 3-án II. alkalommal rendezik meg a Márkafüggetlen Motoros Találkozót Tőserdőn, az Autóskempingben!

Megyénk egyik leglátogatottabb turisztikai helyszíne, Lakitelek-Tőserdő, idén nyáron is népszerű nyaralóhelynek bizonyult. Az egész évben egyedülálló látványt nyújtó Tőserdőn ugyanis a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan.

Lakitelek- Tőserdőn augusztus 5-7 között tartják a III. Amerikai Autók Találkozóját.