Hírek, aktualitások

A Tőserdő nemcsak a természet szerelmeseinek, hanem az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is számos lehetőséget kínál. Legyen szó sportolásról, kulturális eseményekről, vagy családi programokról, a Tőserdő mindig tartogat valami izgalmasat. Ahhoz, hogy naprakész lehess az aktuális programokkal kapcsolatban, érdemes követni a Tőserdő hivatalos Facebook oldalát: www.facebook.com/toserdoturisztika.

 

A kerékpározás szerelmesei számára a Tőserdő igazi paradicsom. A környék kerékpárútvonalai, a természet közelsége és a tiszta levegő mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy felejthetetlen biciklitúrában legyen részünk. De mi történik, ha útközben problémánk adódik a kerékpárral? Szerencsére a Tőserdőben erre is van megoldás.

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a legutóbbi hatósági ellenőrzés során olyan műszaki hibákat tártunk fel, amik veszélyeztetik a biztonságos üzemelést. A hibák elhárításáig a fürdőt ideiglenesen bezárjuk.

 

A lakiteleki beruházás szervesen kapcsolódik a megye turisztikai arculatához

Megkezdődött az Ökoturisztikai Központ kialakítása Tőserdőn. A fejlesztési projekt célja, hogy minél változatosabb és izgalmasabb programokat kínáljanak a Holt-Tiszához látogatóknak.


 

Lakitelek és Bács-Kiskun megye egyik turisztikai és idegenforgalmi gyöngyszeme a Tőserdő.

A Holt-Tisza partja közkedvelt kikapcsolódási pont egész évben. A nyár izgalmas és színes programjai után a szezon vége is tartogat érdekességeket és talán még színesebbnek mondható, ha csak a természet gyönyörű köntösét nézzük, már csak azért is.  A csónakkölcsönző iránt igen nagy volt az érdeklődés, horgászok, csoportok és az ide látogató turisták körében a nyár folyamán, de a horgászat egész évben aktuális elfoglaltság a természet szerelmeseinek.

A távlati tervek igen nagyszabásúak Tőserdőben, sok-sok látvány és kényelmi elem megvalósítását, megújítását tervezik az elkövetkezendő időszakban. A Tőserdő minden évszakban nagyon szép arcát mutatja az oda érkezőknek, a kikapcsolódni vágyóknak! Most az őszi színkavalkád következik, kiránduljanak a színpompás Tőserdőben!

 

 

Szeptember 3-án II. alkalommal rendezik meg a Márkafüggetlen Motoros Találkozót Tőserdőn, az Autóskempingben!

Megyénk egyik leglátogatottabb turisztikai helyszíne, Lakitelek-Tőserdő, idén nyáron is népszerű nyaralóhelynek bizonyult. Az egész évben egyedülálló látványt nyújtó Tőserdőn ugyanis a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan.