Hírek, aktualitások

Idén is elindult a népszerű Verdák a Tősben (VAT) rendezvénysorozat, amely a Tőserdő egyik leglátványosabb eseménye.

A nyári hőségben kevés dolog esik jobban, mint egy hűsítő csobbanás a Tősfürdő medencéiben. A Tősfürdő, amely a Tőserdő egyik legkedveltebb nyári célpontja, augusztus 31-ig várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Ökoturisztikai Központ az elmúlt időszakban a környék egyik legkedveltebb
találkozóhelyévé vált.

Az Ökoturisztikai Központ nemcsak a látogatók számára kínál kiváló kikapcsolódási lehetőségeket, hanem rendezvények számára is ideális helyszín.

A Tőserdő nem csupán egy hely, ahol a természet szerelmesei megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódást, hanem egy olyan hely is, ahol a kalandvágyók és a sportolni vágyók is megtalálják a számításukat.

A Tőserdő nem csak a természet szerelmeseinek és a kalandvágyóknak kínál felejthetetlen élményeket, hanem a horgászat szerelmeseinek is ideális úti cél.

A Tőserdőben található Kontyvirág tanösvény egy olyan hely, ahol a természet és a tudás kéz a kézben jár.

A Tőserdőben található kilátó egy valódi ékkő a természet szerelmesei számára. Ez a magaslat, amely lenyűgöző kilátást nyújt a Holt-Tisza kanyarulatára és a környező erdőségek dús lombjára, minden évszakban más-más arcát mutatja.

 

A nyári időszakban számos népszerű fesztivál kerül megrendezésre, amelyek évről évre visszatérnek, hogy szórakoztassák a helyieket és a látogatókat egyaránt. Ezek az események igazi közösségi élményt nyújtanak, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb programokat.