Odúvadászat a Tőserdőben!

Az év elején közel száz madárodút helyeztünk ki Tőserdő területén. Most szeretnénk, ha mindenki megtalálná a sajátját!

 


Az év elején közel száz madárodút helyeztünk ki Tőserdő területén. Mivel a kihelyezéskor nem minden odú tulajdonos tudott megjelenni, így odújukat más segítők helyezték el. A tél végén egy odatakarítási akciót szervezünk, újabb odúk kihelyezésével, valamint egy digitális térkép létrehozásával, ahol GPS koordináták segítségével jelöljük az odúk pontos helyét, így mindenki megtalálhatja a saját odúját.

Ehhez azonban a segítségedre lesz szükségünk! Nem kell mást tenned, csak sétálni, túrázni a Tőserdőben, és ha felfedezel egy odút, akkor okostelefonodon engedélyezni kell a helymeghatározás bekapcsolását ezt követően lefényképezned úgy az odút, hogy látszódjon a sorszáma.

Ezeket a GPS koordinátákat tartalmazó fotókat kell elküldeni a foto@toserdo.hu e-mail címre. Amennyiben nem telefonnal, hanem fényképezőgéppel készített fotókat küldenél, kérünk, mindnél egyesével jelöld a GPS koordinátát is, hogy fölkerülhessenek a térképre.

Az odúvadászatot az nyeri, aki a legtöbb odút találja meg. Fődíj egy romantikus hétvégi pihenés 2 fő részére a Tősfürdő apartman házában.

A legeldugottabb odúk megtalálói külön díjat kapnak!

Az eredményhirdetés 2022. február 14-én Valentin napkor lesz a Tőserdőben.

 

Segíts, játssz, túráz, nyerj! Odúvadászatra fel!

Kapcsolódó galéria