Tájékoztató a Tősfürdőbe való belépéssel kapcsolatban

Kedves Vendégeink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 12. §-ában, továbbá a házirendben foglaltak alapján a következő rendelkezések szerint lehet a Tősfürdő területére lépni: 

 

 

 

 

A Tősfürdő szolgáltatásait a jogszabályban meghatározott, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek, illetve a velük érkező 18 év alatti személyek vehetik igénybe. Emellett elfogadjuk az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) működtetője által biztosított, a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikációt is.

 

Fontos, hogy kizárólag a védettségi igazolvány (zöld plasztik kártya) és az EESZT védőoltást igazoló applikáció fogadható el, oltási igazolás, PCR vagy egyéb teszt nem jogosít belépésre. (Az applikáció csak a védettségi igazolást helyettesíti a személyazonosítást továbbra is el kell végezni.)

A védettségi igazolvány és az EESZT védőoltást igazoló applikáció csak a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány bemutatásával együtt érvényes, amit a fürdő munkatársai belépéskor kötelesek és jogosultak ellenőrizni (az igazolványon szereplő adatokat a fürdő nem rögzíti, azokról másolatot nem készít). Ha a vendég a védettségi igazolványt és személyi dokumentumait nem adja át ellenőrzésre, akkor a belépését meg kell tagadni, a fürdőlátogatás semmilyen indokkal nem kezdhető meg.

A 18. életévet még be nem töltött személyek, akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, csak védettségi igazolvánnyal vagy EESZT védőoltást igazoló applikációval rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatják a fürdőegységet. Amennyiben az életkor nem állapítható meg nyilvánvalóan, a vendégek életkorukat fényképes igazolvány (személyi igazolvány, diákigazolvány) bemutatásával kötelesek igazolni, amit a fürdő munkatársai jogosultak ellenőrizni.

Kapcsolódó galéria