Tőserdő

 

A Tőserdő, Lakitelek Nagyközség üdülőterülete és legfőbb természeti egysége. Területe egybeolvad a Kiskunsági Nemzeti Parkkal, mely a legkisebb és talán legszebb tájegysége. Gazdag növény és állatvilágával kedvelt célpontja a turistáknak és a természetbarátoknak. A Holt-Tisza a horgászok, illetve a lovasok és kutyasétáltatók paradicsoma.

A Tőserdő azonban több, mint egyszerű természeti környezet.

A természeti szépségek kitűnő hátteret adnak a Tősfürdőnek, a Tőserdei Kalandparknak és a Csónakkölcsönzőnek, valamint a nyári rendezvények és fesztiválok legfőbb helyszínének. Aki ellátogat hozzánk úgy érzi magát, mintha egy szabadidő parkban lenne, hiszen az igénybe vehető szolgáltatások nagyon kis területen helyezkednek el, közel egymáshoz.

A látogatók fő célpontja a Holt-Tisza part, ami a terület központjának számít. Innen 2-300 méterre találhatók a különböző szolgáltatási egységek. A parttól néhány lépésre büfék, éttermek és a híres Talmácsi fagyizó található.

A part melletti szabadtéri színpad a nyári rendezvények fő színtere, ahol szinte minden hétvégén színes, változatos programokkal várjuk az érdeklődőket.

A Tőserdő különösen jó választás osztálykirándulások, osztálytalálkozók vagy csapatépítő tréningek megszervezéséhez. A programokat ingyenesen állítjuk össze a megrendelő igényei alapján.

Bővebb információt elérhetőségeinken kérhet.

Jöjjön el hozzánk, ismerje meg településünket, próbálja ki szolgáltatásainkat és csatlakozzon a hely szerelmesei közé!